Tivćani žele nastavak serije / -FOTO: RADIO TIVAT
19/01/2024 u 17:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Teodo u derbiju dočekuje Primorje 1945

Nakon što su tokom nedjelje odigrane utakmice osmog, ovog vikenda su na programu mečevi devetog kola

Takmičenje u Prvoj A muškoj košarkaškoj ligi nastavlja se po ubrzanom ritmu. Nakon što su tokom nedjelje odigrane utakmice osmog, ovog vikenda su na programu mečevi devetog kola.

Za subotu su zakazana dva meča - dva derbija, jedan vrha a drugi začelja tabele.

U Tivtu će se u bokeljskom derbiju od 16 časova sastati lider na tabeli Teodo sa stopostotnim učinkom u prethodnih sedam mečeva i Primorje 1945, koje je na skoru od pet pobjeda i dva poraza.

-Slijedi nam teška utakmica protiv kvalitetne ekipe Primorja. U dobrom smo ritmu i očekujem veliku energiju i doprinos svih igrača. Veoma važna utakmica za nas, za nastavak pobjedničke serije i borbe za ABA2 ligu. Takođe ovom prilikom pozivam navijače da dođu i podrže nas u što većem broju, rekao je kapiten Tivćana Miloš Krivokapić.

U dvorani Srednje mješovite škole u Golubovcima u 17 časova sastaće se Dečić i Pljevlja, ekipe sa začelja tabele koje se sa košarkašima Ibra nalaze na diobi poslednjeg mjesta na tabeli sa skorom od jedne pobjede i sedam poraza.

Tri meča zakazana su za nedjelju - u Podgorici, Nikšiću i Danilovgradu. "Zahuktali" košarkaši Milenijuma, koji se nalaze u seriji od četiri pobjede će ekipu Podgorice ugostiti od 17 časova u njenoj "Bemaks areni". U Nikšiću će Sutjeska, koja je kao i Podgorica u dosadašnjem dijelu sezone doživjela samo jedan poraz igrati od 18 časova sa Lovćenom 1947, koji je na skoru 4-3, a u isto vrijeme će se u Danilovgradu sastati domaći istoimeni sastav i debitant u ligi Kotor, ekipe koje su do sada ostvarile po dvije pobjede. 

U poslednjem meču devetog kola 29. januara će u Bijelom Polju igrati Jedinstvo 1950 i SC Derbi.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 23:15