Andrej Žakelj / -FOTO: ABA LIGA
08/03/2024 u 12:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žakelj uoči gostovanja u Ljubljani: Računa se samo pobjeda

Moramo da budemo spremni za kvalitet koji Cedevita Olimpija sigurno ima, ali i da iskoristimo mane te ekipe - rekao je strateg Budućnost Volija

Košarkaši Budućnost Volija gostuju sjutra u 22. kolu ABA lige ekipi Cedevita Olimpije. Za Podgoričane je ovo veoma važan duel, prije svega zbog konačnog poretka na tabeli uoči plej-ofa, ali i zbog činjenice da su Ljubljančani u "Morači" slavili i plavi imaju želju da im se revanširaju.

-Biće ovo teška utakmica protiv konkurenta za visok plasman. Mislim da će meč biti dosta čvrst, možda ne baš toliko lijep za gledanje, ali na kraju se računa samo pobjeda – rekao je Andrej Žakelj, strateg crnogorskog šampiona.

U prethodnom kolu plavi su u Podgorici uz dosta muke slavili protiv Igokee.

-Moramo da ispravimo pojedine stvari, posebno oko pristupa, energije i agresivnosti iz te utakmice. Istovremeno, moramo da budemo spremni za kvalitet koji Cedevita Olimpija sigurno ima, ali i da iskoristimo mane te ekipe – kazao je Žakelj.

Optimista uoči meča u slovenačkoj prestonici je i Marvin Džons.

-Prethodni susret sa Igokeom nije bio kako treba, a sada ćemo se truditi da budemo fokusirani 40 minuta bez grešaka u odbrani i da se držimo našeg plana - istakao je Džons.

Utakmica je na programu sjutra od 18 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:50