Lautaro Martinez / EPA-EFE-FOTO: EPA/RUNGROJ YONGRIT
22/11/2022 u 20:59 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lautaro Martinez: Sada nas čekaju dva finala

Argentinci razočarani nakon poraza od Sausijske Arabije

Saudijska Arabija je napravila senzaciju na startu grupe C, pošto je savladala jednog od favorita za titulu Argentinu (2:1).

Poveli su "gaučosi" golom Lionela Mesija u 10. minutu iz penal, a početkom drugog Saleh Al-Šehri (48) i Salem Al-Davsari (53) kreirali su preokret i trijumfm svog tima.

Nakon meča, Mesi je bio razočaran.

- To je jako težak udarac, poraz koji boli, ali moramo nastaviti da vjerujemo u sebe. Ne predajemo se. Brzo smo dali gol i to nas je zavelo. Znali smo da se može dogoditi da prvu utakmicu ne odigramo najbolje. Nismo se snašli... a kako su minute prolazile, stvari su postajale sve teže - istakao je Mesi.

Napadal Intera Lautaro Martinez je istakao da sada njegov tim čekaju dva finala.

- Ovo je vrlo bolno. Nadali smo se da ćemo početi nastup na Svjetskom prvenstvu pobjedom, ali sada što je, tu je. Izgubili smo zbog naših grešaka. Pobjednika su odlučili detalji koje moramo popraviti. U prvom poluvremenu smo morali postići više od jednog gola. Moramo se vratiti treninzima i okrenuti se narednim utakmicama, biće to za nas dva finala - poručio je razočarani napadač Argentine Lautaro Martinez.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:02