Draško Brguljan / -FOTO: A.TEN HOVE
14/01/2024 u 22:04 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brguljan: Nadam se da ćemo u Dohi biti pravi

Crna Gora rutinski dobila Rumuniju

Očekivano, vaterpolisti Crne Gore su opravdali ulogu favorita protiv Rumunije i u utorak će igrati sa Grčkom za peto mjesto na Evropskom prvenstvu.

- Dobra reakcija nakon poraza od Italije, pravi pristup od samog početka iako je u jednom trenutku bilo 3:0 za Rumuniju. našim grešakama i njihovim dobrim šutem su došli do te prednosti, kasnije smo kontrolisali utakmicu i zasluženo pobijedili. Svima nam je žao što nismo ušli u polufinale, shvatam da su i ljudi kod nas razočarani, ali nisu kao mi. Vjerovali smo da možemo u polufinalu, čeka nas brzo Svjetsko prvenstvo i nadam se da ćemo tamo biti pravi - istakao je iskusni Draško Brguljan.

Selektor Vladimir Gojković je bio zadovoljan izdanjem svog tima.

- Čestitam igračima što su uspjeli da se vrate poslije tog meča sa Italijom, dobro se pripreme. I pored lošeg otvaranja utakmice da odigraju do kraja maksimalno angažovano. Zasluženo smo pobijedili, ostao je još jedan meč protiv vrhunske reprezentacije kao što je Grčka u borbi za peto mjesto - objasnio je Gojković.

Jovan Vujović je istakao loš početak i dobar završetak utakmice.

- Želio bih da čestitam svojoj ekipi na pobjedi, opravdali smo ulogu favorita. Slabije smo krenuli u utakmicu, ali poslije smo nametnuli naš ritam, našu igru i priveli smo smo utakmicu lagano kraju  

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:24