Sve odluke usvojene jednoglasno / -FOTO: ASCG
09/03/2024 u 17:03 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dejan Živković na čelu Skupštine ASCG

Redovnoj Skupštini Atletskog saveza Crne Gore u Podgorici prisustvovalo 15 od ukupno 21 delegata

Dejan Živković novi je predsjednik Skupštine Atletskog saveza Crne Gore, odlučeno je na sjednici kojoj je u Podgorici prisustvovalo 15 od ukupno 21 delegata. Na toj funkciji zamijenio je Milorada Backovića, koji zbog zdravstvenih problema nije želio da bude ponovo kandidovan za predsjednika Skupštine. Živković je do sada obavljao funkciju predsjednika Asocijacije atletskih veterana Crne Gore.

Sve odluke na Skupštini dobile su jednoglasnu podršku.

Usvojeni su Izvještaji o radu ASCG, sa finansijskim pokazateljima za pošlu godinu i Nadzornog odbora ASCG za takođe za 2023. godinu.

Usvojena su i Pravila i propozicije za organizovanje i sprovođenje takmičenje, kao plan i program rada za 2024. godinu sa finansijskim planom i planom realizacije težišnih zadataka ASCG za 2024. godinu.

-Delegati Skupštine dali su potpunu podršku rukovodstvu Saveza na čelu sa Miloradom Vuletićem na uspješnoj realizaciji planiranih aktivnosti. Posebno je ocijenjeno i veoma pohvalno i vrijedno što je ASCG u 2023. godini uspio da realizuje sve obaveze iz plana i programa uz postizanje značajnih rezultata. Skupština je odlučila i da klubovi koji ne učestvuju na dvije redovne Skupštine uzastopno gube status člana ASCG, saopšteno je iz ASCG.

Skupština ASCG jednoglasno je donijela odluku da se Prvenstvo Crne Gore u višebojima zbog Vaskršnjih praznika 3. i 4. maja pomjera za 11. i 12. maj, dok je Ekipno prvenstvo Crne Gore za pionire odloženo za za 8. septembar u Beranama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:43