Vaterpolisti Crne Gore / -FOTO: ANNA FEHER
23/06/2022 u 21:38 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurđić: Ispromašivali smo se kao da smo protiv sebe imali Šefika iz najboljih dana

"Ajkule" jednodušne u ocjeni da je pobjeda nad Gruzijom najvažnija

Crna Gora je bila apsolutni favorit protiv Gruzije, ali je morala dobro da se pomuči da bi došla do pobjede. Gruzijci su pokazali da nisu ekipa za potcjenjivanje, ali su "ajkule" zasluženo stigle do trijumfa. 

Nakon meča, svi u taboru vaterpolista Crne Gore bili su jednodušni u ocjeni da je trijumf najvažniji.

-Znali smo da ova utakmica neće biti laka, mada smo bili favoriti. na papiru. Znali smo da oni imaјu kvalitetne igrače sa koјima niјe bilo nimalo lako da se igra na ovoј utakmici. Pokazali smo na kraјu da možemo da dobiјemo i tiјesnu utakmicu, što me raduјe za neki naredni dio turnira - rekao јe Uroš Čučković.

Bogdan Đurđić je sa četiri gola bio najefikasniji u našoj selekciji.

-Naši promašaјi su doveli do toga da ova utakmica bude egal. Na kraјu smo pokazali karakter, bodovi se pišu i taј lakši protivnik u osmini finala. Idemo dalje, nadam se da smo se ispromašivali za čitav turnir, kao da smo protiv sebe imali Denisa Šefika iz naјboljih dana - riјeči su Bogdana Đurđića.

Selektor Vladimir Gojković je objasnio da je bilo za očekivati oscilacije sa mladom ekipom.

-Znali smo da neće biti lako. Možda smo otvorili utakmicu lakše nego što smo očekivali, ali posliјe promašaјa,. ušli smo u nervozu i nismo uspјeli to da iskontrolišemo. Bilo јe dobrih rјešenja, nedostaјala јe samo završnica, bili su sve top šutevi u pet metara. Moramo biti zadovoljni, očekivali smo da će biti oscilaciјa sa ovom mladom ekipom i okrećemo se narednom meču bez imalo potcјenjivanja - obјasnio je Goјković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:12