Србија заказала дуел са Бразилом / - ФСС
20/09/2021 u 20:58 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Футсал репрезентација Србије у осмини финала Светског првенства

Србија савладала САД са 7:0

Футсал репрезентациjа Србиjе савладала је Сjедињене Америчке Државе резултатом 7:0 у последњем мечу групе Ф, Светског првенства.

Србиjи jе била потребна побједа од минимум два гола разлике како би се пласирала у наредну рунду Светског првенства, а више него убједљив тријумф потписали су Томић два пута, те Ракић, Петров, Милосављевић, Лазаревић и Радовановић.

Све jе почело сјајним голом Ракића и то само десетак секунди након што jе промашио цио гол, па jе Србиjа рано повела са 1:0, а недуго потом jе Петров прошао по лијевоj страни и пронашао усамљеног Томића за великих 2:0 и већ тада резултат који је Србију водио у наредну рунду.

Американци су први шут на гол имали тек у 12. минуту, а Србиjа jе у 16. минуту преко Томића повисила на 3:0, да би исти играч постигао и четврти гол и тада jе већ било jасно да ће Србиjа бити jедна од четири наjбоље трећепласиране селекциjе.

Србиjи jе била потребна побједа од 5 и више голова разлике како би играла са Бразилом у осмини финала, у супротном би се десио дуел Србиjе и Португала.

За 5:0 погодио је Милосављевић, да би на 6:0 повисио Лазаревић поготком из велике удаљености и фактични осигурао дуел Србиjе и Бразила.

Коначан резултат, постављен jе у 38. минуту када jе гол постигао Марко Радовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:33