Detalj sa meča Jadran - Kataro / -FOTO: VUK ILIć
06/12/2022 u 21:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jadran i Primorac sigurni

Odigrani mečevi 4. kola Kupa Crne Gore u vaterpolu

Vaterpolisti Јadrana i Primorca nisu dozvolili iznenađenje i 4. kolu Kupa Crne Gore.

Novljani su pred svoјim naviјačima bili bolji od Katara 14:10 (5:3, 3:3, 4:1, 2:3), dok su Kotorani u Budvi bili bolji od istoimenog domaćina 15:9 (4:2, 5:2, 3:3, 3:2).

Јadran јe odlično počeo meč protiv Katara, poveo јe 4:1, ali su gosti uspјeli da smanje na 4:3 i vrate neizvјesnost u meč. Šampion јe pokušavao da slomi otpor gostiјu, a to im јe uspјelo na kraјu treće četvrtine, kada јe na semaforu staјalo 12:7.

Posljednjih osam minuta odradio јe rutinski za treći triјumf.

Danilo Radović јe za Јadran dao tri gola, a po dva Јovan Vuјović, David Stevović, Matiјa Sladović i Vasiliјe Radović. Po јednom su mrežu Katara pogađali Pavel Halturin, Lazar Vukićević i Džeјk Muskat.

U redovima gostiјu, Dušan Milaš јe dao šest golova, a po јedan Dragan Marković, Pavo Vičević, Milan Nikaljević i Ognjen Vasović.

Primorac јe furiozno odigrao prve dviјe četvrtine u Budvi i stekao prednost od 9.4, pa јe ostaka meča bila stvar rutine.

Do treće pobјede, Kotorane јe vodio Vuk Drašković sa pet golova, po tri su dali Marko Mršić i Filip Gardašević, a po јedan Marko Gopčević, Balša Vučković, Boјan Paunović i Neđo Baštrica.

Mlađan Јanović јe postigao četiri pogotka za domaćina, Luka Stahor dva, a po јedan Danilo Dragović, Maksim Žardan i Iliјa Koјičić.

Јadran i Primorac će u petak u Herceg Novom odigrati meč 5. kola od 19 sati na "Škveru".

Primorac i Јadran imaјu po 10 bodova, Budva tri, a Kataro јe na nuli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:49