Stefan Karadzić je imao uspješnu takmičarsku karijeru / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
08/02/2024 u 11:19 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karadžić stvara nove šampione u Karate klubu Budućnost

Iza sebe Karadžić ima uspјešnu takmičarsku kariјeru i od njega mladi takmičari imaјu šta da nauče

Karate klub Budućnost ima novog trenera u borbama – bivši uspješni takmičar Stefan Karadžić dobio je priliku da stvara nove šampione.

Karadžić iza sebe ima kariјeru koјom može da se podiči. Bio je prvak Balkana i Mediterana, univerzitetski evropski i svjetski šampion, trostruki prvak SCG, višestruki šampion Crne Gore, osvajač Gran pri turnira Transilvania open i turnira u Samoboru, jednog od najjačih u regionu. Ima veliko iskustvo stečeno na tatamiјu i ima šta da pokaže mladim takmičarima Budućnosti.

– Zadovoljstvo mi je što sam dobio priliku da vodim borbaše i nadam se ćemo kroz dobar rad na treninzima iznjedriti nove šampione. Za sve je potrebno vrijeme, ali najvažnije je da ima potencijala – kazao je Karadžić.

image
-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Vjeruje Karadžić da karate klub Budućnost ima lijepu budućnost.

– Ima talenata, a ja sam tu da ih brusim. Najbitnije je da su uporni i da je svaki trening prilika da nauče nešto novo. U tom slučaju neće izostati ni dobri rezultati. Krenuli smo u jednu lijepu priču i nadam se da će u budućnosti biti takmičara kojima ćemo se ponositi - istakao je Karadžić.

Osim što je odlučio da ostane u karateu i da radi kao trener Karadžić je i šef obezbjeđenja JU Centar "Ljubović", i kako je kazao u planu je zajednička saradnja sa KK Budućnost. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 19:03