Cetinjani sigurni / Lazar Ružić
23/03/2024 u 21:48 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lovćen slavio, poraz Budvana

Cetinjani se vratili na trijumfalni put

Šampion se vratio na trijumfalni put - nakon remija sa Budvanskom rivijerom, rukometaši Lovćena su savladali Partizan sa 29:19 i upisali 11. trijumf u SBbet ligi.

Cetinjani su opravdali ulogu favorita u meču u kojem se nominalni domaćini bili u Tivtu, a nakon poraza Budvanske rvijere u Baru od Mornara 7 izvjesno je da će titulu zadržati u svojim vitrinama.

Do trijumfa Lovćen su predvodili Danilo Pajović sa osam pogodaka, te Aleksa Perišić, Filip Krivokapić i Mihailo Šćekić koji su dodali po tri. Veselin Drakulović sa šest, te Srđan Nikitović i Slobodan Anđelić sa po četiri gola bili su najefikasniji u ekipi Partizana.

Prvi pratilac Cetinjana sada je Rudar, koji je u "Adi" savaldao Budućnost sa 26:22.

Nemanja Vuković sa 12 pogodaka predvodio je Pljevljake koji zaostaju tri boda za Lovćenom do pobjede, a kod gostiju se istakao Edin Beharović sa šest golova.

Mornar 7 se u "Topolici" revanširao Budvanskoj rivijeri za eliminaciju u četvrtfinalu Kupa Crne Gore, slavio sa 31:25 i izbio na četvrto mjesto. Danilo Gvozdenović sa devet golova bio je najzaslužniji za trijumf Barana, a kod gostiju je gol više postigao Đorđo Peruničić.

Najzad, Berane je ubjedljivo savladalo Sutjesku – 32:23. Đorđe Folić sa sedam golova predvodio je domaćina, a isto toliko postigao je Lazar Ćorović za ekipu iz Nikšića.

Posljednji meč 12. kola sjutra od 19 sati u Bijelom Polju odigraće Jedinstvo – Brskovo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:51