Pero Milošević / -FOTO: RK LOVćEN
13/11/2023 u 22:52 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milošević: Kadeten je izuzetno jak, na nama je da se borimo

Luka Vujović vjeruje da će Lovćen imati šta da pokaže

Elverum i Flensburg bili su preјaki za Lovćen, ulogu favorita ima i švajcarski Kadeten, ali će šampion Crne Gore pokušati da napravi iznenađenje u sјutrašnjem meču trećeg kola Evropske lige.

Jasno je da je pred izabranicima Pera Miloševića težak zadatak protiv veoma kvalitetnog švajcarskog tima, koji je u prva dva kola ostvario polovičan učinak. Prema očekivanju je izgubio od Flensburga u Njemačkoj, dok je dobio Elverum na svom terenu.

- Znamo da je naša grupa teška. Dolazi nam prvak Švajcarske, još nije izgubio utakmicu. Kvalitetna su ekipa na svim pozicijama, dobro pokriveni. Izuzetno jak protivnik, ali to ne mora da znači da mi nećemo dati sve od sebe - i u odbrani i u napadu. Iako smo imali personalnih problema, ne znamo u kojoj mjeri će nam pomoći Bojan Madžovski, naše prvo lijevo krilo. Doživio je lom prsta protiv Flenzburga. Luka Vujović je bio povrijeđen, Lekić i Lakićević su duže odsutni. Svi koji izađu na teren daće sve od sebe - rekao je trener Cetinjana Pero Milošević.

Protiv Elveruma i Flensburga dobro je Lovćen parirao u prvom poluvremenu, ali je u nastavku dolazilo do pada u igri.

- Ja sam rekao poslije Flensburga da bi drugo poluvrijeme odigrali dobro kao prvo, to znači da igramo jaku ligu kao Njemci što igraju, Švajcarci... Idemo korak po korak. Na nama je da se borimo. Čini mi se da smo prvo poluvrijeme u Norveškoj i protiv Flensburga odigrali iznad naših očekivanja, veoma dobro - kazao je Milošević.

Luka Vujović vjeruje da će Lovćen imati šta da pokaže.

- Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja 20 godina igra na vrhunskom nnivou. Oni su favoriti, ali ako nam se ukaže šansa da dođemo do iznenađenja, onda ćemo je iskoristiti. Potrebno je svih 60 minuta do budemo pravo. Siguran sam da imamo šta da pokažemo. Mi u crnogorskoj ligi nemamo ovakvih utakmica, tako da jedva čekamo ovakve mečeve, voljeli bismo da ih je mnogo više - istakao je Vujović.

Meč u "Bemaks areni" igra se sa početkom u 20.45 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 01:18