Pero Milošević produžio ugovor / -FOTO: SCM POLITEHNICA TIMIșOARA
24/05/2024 u 18:37 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Temišvar ponovo slavi Miloševića

Crnogorski rukometni stručnjak izborio opstanak sa Politehnikom, pa produžio ugovor

Stigao je krajem februara na poziv uprave kada je Politehnika bila jednom nogom u Drugoj ligi i uspio u svojoj misiji - Pero Milošević uspio je ekipu iz Temišvara da sačuva u rumunskoj eliti. I ponovo postao heroj kluba i grada. 

Opstanak je ovjeren ubjedljivom pobjedom u posljednjem kolu protiv ekipe Minaur Baja Mare (35:25), a onda je stigla i nagrada u vidu novog ugovora. Crnogorski rukometni stručnjak koji je u prvom dijelu sezone vodio Lovćen, potpisao je novi ugovor na tri godine (2+1).

Podsjetimo, Milošević je u prvom mandatu vodio Politehniku od 2015. do 2020. godine i sa,,ljubičastima" osvojio Kup Rumunije.

- Imao sam moralnu obavezu zbog kluba i navijača da pomognem kada su me pozvali nakon velikih stvari koje smo uradili u mom prvom mandatu. Ekipa je bila u problemu i prijetilo je ispadanje, ali smo uspjeli da izborimo opstanak u eliti, tako da sam veoma srećan - kazao je Pero Milošević za "Dan". 

Nakon što mu je ponuđen novi ugovor nije imao dilemu.

- U Temišvaru sam proveo lijepe godine, sjajno prihvaćen i odlučio sam da nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo - rekao je Milošević.

Zadovoljstvo što je produžen ugovor sa Miloševićem nije krio ni menadžer Politehnike Aleksandru Vuin.

- Srećni smo što nastavljamo saradnju sa Miloševićem na duži rok i siguran sam da će i seniorski tim i mladi igrači koјe pokušavamo da promovišemo imati koristi od njegovog iskustva. Zaјedno ćemo se boriti da Politehniku vratimo u vrh rumunskog rukometa - kazao je Vuin.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 18:33