U nedjelju put za Beograd / -FOTO: OSCG
27/04/2024 u 16:45 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pioniri startovali pripeme za prvomajski turnir

59. "Trofej Beograda", tradicionalni majski turnir će se odigrati od 28. aprila do 1. maja u glavnom gradu Srbije

Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se juče u hotelu "Verde" u Podgorici, povodom učešća na 59. "Trofeju Beograda", tradicionalnom majskom turniru, koji će se odigrati od 28. aprila do 1. maja u Beogradu. Izabranici Miljana Boškovića pripremaće se u sportskoj dvorani "Verde kompleks" do nedjelje, kada je planiran put za Beograd.

Naše najmlađe odbojkaše na okupljanju je pozdravio Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija OSCG.

Pioniri Crne Gore, na mjaskom turniru igraće u grupi A sa selekcijama Beograda, Zrenjanina i Topole, dok će se u grupi B sastati Novi Sad, Mislinja, Bar i Srbija.

-Konačno smo se okupili u hotelu "Verde", da krenemo pripreme sa pionirskom reprezentacijom. Vrlo kratko imamo da se spremimo, ali pokušaćemo što je bolje to moguće. Očekuje nas put za Beograd, pružićemo svoj maksimum na prvomajskom turniru, kazao je selektor Miljan Bošković.

Selektoru Miljanu Boškoviću u radu će pomagati trener Danilo Bibin.

Na spisku su - tehničari: Luka Milošević (Budućnost Volley), Vasilije Andrović (Mornar); Korektori:

Filip Radić (Budućnost Volley), Vuk Ojdanić (Mornar); Primači servisa: Vuk Stanojević (Budućnost Volley), Filip Milosavljević (Budva), Mihailo Grupković (Mornar), Marko Šebek (Jedinstvo), Petar Živković (Budva); Srednji blokeri: Vukota Čelebić (Lovćen), Uroš Konatar (Jedinstvo), Stefan Petričević (Budućnost Volley); Libera: Aleksa Radić, Aleksa Kovačević (Budućnost Volley).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 04:03