Sa sastanka u Rožajama / -FOTO: OSCG
28/06/2023 u 14:54 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predsjednik OSCG u Rožajama

Tema sastanka je bila prezentovanje uspješno realizovanog projekta „Besplatna škola odbojke“ kao i razmatranje mogućnosti za formiranje muškog odbojkaškog kluba u Rožajama

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, koordinator projekta OSCG "Besplatna škola odbojke" Dragiša Ćalov, zajedno sa Rešadom Kardovićem, nastavnikom fizičkog vaspitanja i učesnikom projekta OSCG, posjetili su Opštinu Rožaje i održali sastanak sa predsjednikom Rahmanom Husovićem i saradnicima.

Tema sastanka je bila prezentovanje uspješno realizovanog projekta "Besplatna škola odbojke" podržanog i od strane Opštine Rožaje sa ciljem popularizacije odbojke kod muške djece na sjeveru Crne Gore, kao i razmatranje mogućnosti za formiranje muškog odbojkaškog kluba u Rožajama.

Predsjednik Husović je istakao spremnost Opštine Rožaje da podrži projekat formiranja muškog odbojkaškog kluba kako bi djeca zdravo odrastala.

Sastanku su prisustvovali šef kabineta Predsjednika Emir Kuč i sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti Hamza Dacić.

Nosilac projekta je Odbojkaški savez Crne Gore, pod pokroviteljstvom Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, Uprave za sport i mlade, te u saradnji sa lokalnim samoupravama i uz podršku Crnogorskog olimpijskog komiteta i Sava osiguranja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. decembar 2023 10:32