Слађана Перуновић промотерка трке / - SRDJAN_BOLJEVIC
22/05/2021 u 18:26 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У недељу Четврти Острошки полумаратон

Трка ће традиционално почети испред Саборног храма Светог Василија Острошког, а стаза која је изузетно захтјевна и атрактивна пролазића улицама Никшића којима иначе пролази Световасилијевска литија, наводе из организационог одбора

Четврти „Острошки полумаратон” у организацији Општине Никшић заказан је за недељу 23. мај 2021. године са почетком у 9.55 часова, а промотер трке биће трострука побједница и Олимпијка Слађана Перуновић.

Трка ће традиционално почети испред Саборног храма Светог Василија Острошког, а стаза која је изузетно захтјевна и атрактивна пролазића улицама Никшића којима иначе пролази Световасилијевска литија, наводе из организационог одбора.

– Рута трке потом наставља Булеваром 13. јула, преко импозантног Царевог моста, па потом старим путем за Подгорицу све до порте Доњег манастира Острог гдје се налази циљ. Наш стратешки циљ је да „Острошки полумаратон” постане традицонална, високорангирана и најмасовнија спортско-туристичка, манифестација у региону – поручују организатори трке.

Организатори наводе и да масовност манифестације и квалитет остварених резултата би Никшић, уврстили у ред успјешних европских и свјетских градова по организацији оваквих такмичења.

– Циљ нам је да окупимо што више заинтересованих грађана и спортиста рекреативаца, у циљу промовисања здравих стилова живота – закључили су организатори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:37