Skupštini prisutvovalo 19 delegata / -FOTO: ASCG
25/03/2024 u 17:50 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zlatne plakete Ristiću i Popoviću

Redovna godišnja Skupština Trenerske organizacije Atletskog saveza Crne Gore održana u Podgorici, uz prisustvo 19 delegata iz 14 atletskih klubova

Na redovnoj godišnjoj Skupštini Trenerske organizacije Atletskog saveza Crne Gore, kojoj je prisustvalo 19 delegata iz 14 atletskih klubova dodijeljene su Zlatne plakete treneru AK Lovćen Ivanu Popoviću i AK Tara Marku Ristiću za ostvarene istorijske rezultate u crnogorskoj atletici.

Trenerska organizacija ASCG pripremila je predlog Odluke prema Upravnom odboru ASCG da se u Pljevljima od 23. do 30. juna organizuje kamp za najperspektivnije atletičare ASCG za 21 atletičara/ke i četiri trenera. U sklopu kampa biće organizovan i seminar za atletske trenere ASCG.

Trenerska organizacija ASCG izabrala je Nadzorni odbor u sastavu predsjednik Budimir Jestrović i članovi Branislav Maslovarić i Ivan Pavlićević.

Za člana u Upravnom odboru Trenerska organizacija je izabrala Darka Raičevića, višegodišnjeg atletskog reprezentativca Crne Gore, sada trenera u AK Jedinstvo.

Skupština je formirala Komisiju za dodjelu licenci trenerima u ASCG koju sačinjavaju: predsjednik Ivan Popović i članovi Dragoje Rajković, Drago Musić, Milena Mudreša i Sanja Đurnić.

Trenerska organizacije donijela je jednoglasnu odluku da se trener AK Lovćen Ivan Popović predloži ASCG za dodjelu nagrade kod Evropske atletske federacije. Ovo priznanje do sada su iz Crne Gore dobili Drago Musić i Marko Ristić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:54