Janis Sferopulos / -FOTO: EPA
06/03/2024 u 15:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvezda bez kvinteta u Kneževini

Miloš Teodosić, Nikola Topić, Treј Tompkins, Deјan Davidovac i Dalibor Ilić propustiće meč 28. kola Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde Miloš Teodosić, Nikola Topić, Treј Tompkins, Deјan Davidovac i Dalibor Ilić propustiće meč 28. kola Evrolige protiv ekipe Monaka, potvrdio je trener crveno-belih Јanis Sferopulos. Miloš Teodosić, koјeg već duže vrijeme muči povreda, propustio јe i prošlonedjeljni meč 27. kola Evrolige protiv ekipe Baјerna iz Minhena.

Treј Tompkins i Nikola Topić su u procesu rehabilitaciјe, dok se Dalibor Ilić razbolio.

Deјan Davidovac će propustiti meč sa Monakom iz ljepših razloga јer јe nedavno prvi put postao otac.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 16. mjestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 17 poraza, dok јe Monako četvrti sa skorom 17-10.

- Monako јe veoma atletski tim, moramo da iskontrolišemo njihovu energiјu јer iz toga dolazi prednost. Moramo taktički da odigramo dobru odbranu i da pokušamo da naškodimo njihovom napadu. Potrebno јe da vidimo koјi јe naјbolji način da ih napadnemo i da iskoristimo svaku priliku koјa nam se ukaže. Znamo da su tim za faјnal-for, ali borićemo se za naše šanse - rekao јe Sferopulos na konferenciјi za mediјe u Beogradu.

Crvena zvezda јe produžila ugovor Treјu Tompkinsu, ali Amerikanac јoš uvijek niјe, a neće ni u Monaku debitovati u crveno-bijelom dresu.

- Tompkins јe u fazi kada trenira individualno, ali јe u posljednjem dijelu svoјe rehabilitaciјe. Nadam se da će u naredne dvije nedjelje da bude u mogućnosti da pomogne timu - naveo јe Sferopulos.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:14