Црногорски одбојкаши се враћају у Подгорицу са седам бодова / - фото: ЦЕВ
09/05/2021 u 18:57 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Башић задовољан приказаним у Тбилисију

Једини проблем повреда Марка Бојића. Одлучујући меч за одлазак на Европско првенство ће бити у последњем колу другог турнира у Подгорици против Грчке

Одбојкаши Црне Горе су први квалификациони турнир у Тбилисију завршили са седам бодова и реалним шансама да домогну Европског првенства. У послењем колу пала је слабашна Грузија.

Знали смо да Грузија нема потенцијал да уради нешто против нас. Млади играчи су показали каракрет, одиграли према очекивању и убиљежили глатку побједу – казао је селектор Црне Горе, Вељко Башић.

Црногорци имају бод мање од лидера Ф групе, Грчке, односно четири више од трећепласираног Азербејџана. Грузија је на зачељу са нула бодова.

Враћамо се у Црну Гору задовољни. Једини проблем је повреда Бојића, али се надам да ће већ у уторак бити спреман. Мислим да су и остали чланови стручног штаба и играчи задовољни урађеним у Тбилисију. Близу смо другог узастопног учешћа на шампионатима Старог континента. Одлучиваће последња утакмица на турниру у Подгорици против Грчке – додао је Башић.

Црногорци ће од 14. до 16. маја угостити ривале у Подгорици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:36