Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
24/10/2021 u 11:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Британска докторка: Не тјерајте Новака да се вакцинише

Наиме, спекулације да Новака неће пустити у Мелбурн и да га условљавају са вакцином против короне је и те како наљутило еминентну докторку

Позната британска докторка Рене Хендеркамп стала је у одбрану Новака Ђоковића због ситуације поводом Аустралијан опена.

Наиме, спекулације да Новака неће пустити у Мелбурн и да га условљавају са вакцином против короне је и те како наљутило еминентну докторку.

- Чула сам да ће Новак пропустити Аустралијан опен јер одбија да прими вакцину - написала је Рене Хендеркамп, с тим што Ђоковић није рекао да се неће вакцинисати, него да не жели о томе јавно да прича,м а у томе га је подржао Данил Медведев.

- Он је физички спреман спортиста који је прележао корона вирус и има најбољи могући имунитет. Његово је право да донесе ову одлуку, као што би то требало да буде право сваког људског бића. Против обавезне вакцинације.

Докторка покренула је лавину коментара. Многи су је подсјетили да је Новак рекао да не жели да се ти подаци саопштавају, а не да не жели да се вакцинише. Такође, Новакови фанови подржали су Рене, други су је напали.

- Његово право је да каже не, као и твоје. Ако сте забринути, заштитите се вакцином. Престаните да доносите медицинске одлуке за друго људско биће - узвратила је Британка на критике и ставове да Новак мора да се вакцинише.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:16