Novak Đoković / -FOTO: EPA/P. IRHAM
13/01/2024 u 10:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đoković: Sebi sam najveća prijetnja

Najbolji teniser svijeta u nedjelju u 9 sati ujutro po našem vremenu igra prvi meč u Melburnu protiv Dina Prizmića

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, izjavio je na konferenciji za medije pred meč prvog kola Australijan opena, da je sam sebi najveća prijetnja.

Đoković u ponedjeljak od 9 časova igra sa mladim hrvatskim teniserom Dinom Prizmićem u meču prvog kola.

- Ja sam sebi najveća prijetnja, to je uvijek tako, a onda i svi drugi najbolji teniseri svijeta. Od nekih se očekuje više nego od drugih, ali ovo je slem, 128 igrača. Zglob mi je dobro. Imao sam vremena od posljednjeg meča do sada. Dobro treniram, nema bola na treninzima, vidjećemo kako će dalje biti. Nije ozbiljno kao povrede koje sam imao 2021. i prošle godine, to su bile gore povrede. Ne mogu da predvidim hoće li se vratiti, moramo da vidimo - istakao je Đoković.

Osvrnuo se i na pitanje o "zlatnom slemu".

- Nije tajna da verbalizujem svoje ciljeve i da želim da osvojim svaki slem, ali samo se nadam sada da mogu da počnem sezonu pobjedom u Melburnu. Ovo je teren na kojem sam postizao velike stvari. Nadam se da mogu da budem blizu nivoa koji sam prikazao prošle godine, to je bio jedan od najviših nivoa koje sam prikazao ovde. Duga je godina, prvo Melburn, pa poslije sve drugo - zaključio je Đoković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 04:05