Ivanišević i Đoković / EPA-EFE-FOTO: EPA/JAMES ROSS
27/03/2024 u 10:43 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kraj saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića

Goran i ja smo prije nekoliko dana riješili da prestanemo da sarađujemo - poručio je srpski teniser

Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića. Posle pet godina došlo je do raskida saradnje, a Novak se na svom Instagramu zahvalio stručnjaku na saradnji i zajedničkim uspjesima.

- Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, a Marijan i ja smo tražili neku inovaciju, da donesemo neku magiju servisa u naš duo. U stvari, ne samo da smo dobili servis, već i mnogo smijeha, zabave, završenih godina na mjestu broj jedan, oborenih rekorda i još 12 grend slemova i nekoliko finala od tada. Jesam li pomenuo i malo drame? Nolefam bi to trebalo da znaju -  poručio je Đoković i dodao:

- Goran i ja smo prije nekoliko dana riješili da prestanemo da sarađujemo. Hemija na terenu imala je uspone i padove, ali naše prijateljstvo je oduvijek bilo čvrsto kao stijena. U stvari, ponosan sam na to,  nisam siguran da je i on: osim što smo osvajali turnire skupa, imali smo i bitku sa strane u parćisu (društvena igra) mnogo godina. I taj turnir se za nas ne završava nikada. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te - završio je Novak.  

Čeka se naredni potez Novaka Đokovića, a to je imenovanje novog trenera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:38