Временске неприлике омеле Ђоковића / EPA-EFE - ANDREJ CUKIC
14/05/2021 u 20:59 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прекинут меч: Ђоковић и Циципас у суботу одлучују о полуфиналисти Мастерса у Риму

У досадашњем току меча, Циципас води 1:0 у сетовима и 2:1 у гемовима у другом сету, али побједника ћемо сазнати тек у суботу након што меч буде настављен

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић свој поход ка полуфиналу Мастерса у Риму наставиће сјутра. Наиме због јаке кише која пада у главном граду Италије, нема услова за наставак меча против Стефаноса Циципаса, па су организатори одлучили да меч пребаце за сјутра када би требало да буду мало повољнији временски услови.

У досадашњем току меча, Циципас води 1:0 у сетовима и 2:1 у гемовима у другом сету, али побједника ћемо сазнати тек у суботу након што меч буде настављен.

Меч је већ прекидан пред крај првог срта, а након три и по сата прекида Грк jе освоjио први сет, а у другом, уз бреjк, води 2:1.

Нови прекид је услиједио одмах након тога, а чекало се док ниjе пао мрак, међутим ниjе било назнаке да ће се временски услови побољшати како би се играчи вратили на терен.

Осим дуела Ђоковића и Циципаса, као и мечеви Сонега и Рубљова и Швjонтек и Свитолине биће одиграни у суботу, како најављују организатори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:20