Elena Ribakina slavila u Rimu / EPA-EFE-FABIO FRUSTACI
21/05/2023 u 00:55 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ribakina šampionka Rima

Finale Kazahstanki predala Anhelina Kalinjina. Danas od 16 sati za pehar na muškom turniru boriće se Danac Holger Rune i Rus Danil Medvedev

Nova šampionka turnira u Rimu je Elena Ribakina - šestoj teniserki svijeta finalni meč zbog povrede noge predala je Ukrajinka Anhelina Kalinjina pri rezultatu 6:4, 1:0 za Kazahstanku.

Ribakina je tako osvojila drugu titulu na turnirima Premijer kategorije, posle Indijan Velsa takođe ove godine i ukupno petu u karijeri, dok će Kalinjina, 47. na WTA listi još morati da čeka na prvu.

Finale na muškom urniru danas od 16 sati će igrati Danac Holger Rune i Rus Danil Medvedev, koji je u drugom polufinalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa dva puta po 7:5. Meč јe dva puta bio prekinut zbog kiše, nastavljen јe u noćnim uslovima, a Medvedev se bolje snašao i prvi put u kariјeri plasirao se u finale Mastersa na šljaci. Ukoliko Moskovljanin slavi preskočiće i Novaka Đokovića na drugom mjestu ATP liste pred Rolan Garos. Od ponedjeljka na vrhu će ponovo biti Španac Karlos Alkaras.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ELENA RIBAKINA
27. april 2024 20:54