Данил Медведев / - Фото: Твитер
13/09/2021 u 10:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Медведев о необичној прослави титуле: То је "мртва риба" из игрице ФИФА

Руски тенисер Данил Медведев синоћ је освојио свој први Грен слем трофеј побједом над Новаком Ђоковићем у финалу Ју-Ес-опена

Рус је након што је одиграо последњи поен и савладао Новака, кренуо да слави, али на веома необичан начин.

Наиме, бацио се у страну и изгледало је као да се срушио. Након меча Медведев је објаснио новинарима зашто је тако прославио свој велики успјех.

- Када сам био на Вимблдону, jедну ноћ нисам могао да заспим. Пет или 10 минута су вам на памети неке луде мисли, као и свакоj особи и мени jе пало на памет 'Океj, ако освоjим Вимблдон, замисли да побиједим Новака' или шта год. Како бих прославио? Било би досадно да немам неки начин прославе, то већ стално радим. Морам нешто да урадим, да то учиним посебним - почео jе Медведев, преносе "Новости".

- Волим да играм игрицу ФИФА. Волим да играм 'Плејстејшн'. Ова прослава се зове 'мртва риба'. Ако желиш да изнервираш свог ривала, ово ћеш му много пута урадити - постигнеш гол на игрици, водиш 5:0 и урадиш ово. Сви коjима сам рекао за ову идеjу, рекли су ми да jе легендарна идеjа. Сви коjи играjу ФИФА знаjу колико jе ово легендарно - смиjао се Медведев.

- Опет, нисам ово урадио да би се причало о мени и моjоj прослави, не занима ме то. Али сам хтио да урадим нешто посебно за људе коjе волим, за другаре коjи играjу ту игрицу. Знао сам да ћу то да урадим. Мало сам се повриједио, ниjе лако то урадити на бетону, али срећан сам што сам то урадио за себе - закључио је Медведев.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:37