Ана Брнабић / - IZVOR: SRBIJA.GOV.RS
03/02/2023 u 20:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnabić: Beskrajno sam ponosna na Vučića

Ona je navela da je, zahvaljujući Vučiću, Srbija danas drugačija zemlja

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je koliko je Srbija danas, zahvaljujući predsjedniku Aleksandru Vučiću, drugačija zemlja, koliko pametnija i razboritija i koliko ima odgovorniju politiku.

 - Treba poslušati obraćanje predsjednika narodnom poslaniku Šaipu Kamberiju, i njihovu razmjenu mišljenja. Tih nekoliko minuta pokazuje koliko je Srbija danas drugačija zemlja, koliko pametnija i razboritija i koliko ima odgovorniju politiku. Beskrajno ponosna na šefa naše države - napisala je premijerka na Tviteru.

Podsjetimo, večeras je nastavljena sjednica o Kosovu, a Vučić je  odgovarajući na izjave Šaipa Kamberija, rekao da ko vjeruje Aljbinu Kurtiju, ne vjeruje u istinu. On je naveo i da je Kurti šef Kemberiju.

- Od koga da spasete vaš narod? Od "genocidaša", kako kažete? - pitao je Vučić Kamberija.

Vučić je naveo i da Kamberi Srbe naziva "genocidašima" kad se makne od stranih ambasada, a u parlamentu to ne govori jer tu govori za strane ambasade.

- Ovu državu, od koje dobijate hljeb, koja vam je izgradila porodilište, puteve i prugu, nazvali ste "fašističkom državom". Što to ne kažete u narodnom domu, da ljudi čuju? Od te "fašističke države genocidaša" tražite da se ponaša drugačije? - pitao je Vučić Kamberija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:06