Vučić i Brnabić  / - FOTO: INSTAGRAM
19/11/2022 u 19:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnabić: Raditi sa Vučićem je velika čast, ali i odgovornost

On danonoćno radi za Srbiju i u potpunosti je posvećen napretku Srbije, kazala je Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je intervju za kinsesku nacionalnu televiziju CTV, u kom je kazala da je raditi sa Aleksandrom Vučićem čast, privilegija ali i velika odgovornost.

- On danonoćno radi za Srbiju i u potpunosti je posvećen napretku Srbije - kazala je Brnabić.

Brnabić je istakla da je Srbija, kao mala zemlja u srcu Evrope, prije Vučića bila vođena tako da udovoljava interesima drugih mnogo većih i moćnijih zemalja.

- To je najdragoceniji savjet koji mi je dao, da moramo uvijek i u svakom trenutku voditi računa o našim interesima, da nam Srbija bude na prvom mjestu. I tako je od kada je on postao predsjednik vlade, pa sve do danas dok je predsjednik države u drugom mandatu - rekla je premijerka.

Na pitanje kakva je zemlja bila Srbija kada je postala premijerka, a kakva je danas, Brnabić je rekla da je Srbija danas u mnogome drugačija zemlja.

- Zavidan je razvoj. Kada sam stupila na dužnost predsjednice vlade, godišnji izvoz IKT usluga bio je 375 miliona eura, dok ćemo ove godine nadmašiti 2,6 milijarde eura. Sada ćemo se usredsrediti na razvoj vještačke inteligencije, bioinženjeringa i biomedicine- zaključila je Brnabić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:28