Ана Брнабић / - IZVOR: SRBIJA.GOV.RS
05/02/2023 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnabić: Svi mole Boga da Vučić i dalje vodi Srbiju

Ona je analizirala sjednicu o situaciji na KiM i dodala da opoziciju jedino interesuje da dođe na vlast

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je glavni zaključak o sjednici da, i oni koji vole i koji ne vole Aleksandra Vučića, Boga mole da nastavi da vodi državu.

Ona je analizirala sjednicu o situaciji na KiM i dodala da opoziciju jedino interesuje da dođe na vlast.

- Kada se uporedi njegova ozbiljnost u pristupu teškim problemima naše zemje i opozicije, beskonačno sam ponosna što je predsjednik moje države i što je moj šef. Vidjeli smo državnika koji na svaki način brani interese drzave i ne krije ništa zarad jeftinih političkih poena, rekla je Brnabić gostujući na TV Prva.

S druge strane, kaže, opozicija brine samo o jeftinim političkim poenima i ne postoji tema koja je važna za njih, uključujući i KiM. Brnabić ističe da je predsjednik Srbije tri puta govorio u Skupštini povodom KiM, da je opozicija njegov prvi boravak u Skupštini bojkotovala, a da su druga dva u ovom sazivu parlamenta.

- Prvi put, on je sam ukupno bio u Skupštini više vremena nego svi oni zajedno, šefovi poslaničkih grupa. Oni su dolazili kada je njihovo vrijeme da govore i zatim napuštali Skupštinu, kaže srbijanska premijerka.

Naglašava da su ovaj put, kada je ponovo bio u Skupštini na najvažniju temu, prvi dan napali fizički predsjednika Republika, i da nije bilo poslanika SNS, tvrdi, došli bi do predsjednika.

- Užasno ružna slika poslata iz Skupštine, prije svega poslata narodu na KiM, koja je upotrebljena istog dana od svih medija protiv interesa Srbije, rekla je Brnabić.

Dodaje da su prvog dana, pripadnici tzv patriotska opozicija više puta izgovorilu riječ poslovnik nego KiM što, smatra, pokazuje koliko im je stalo do KiM.

- Prvog dana ih je ubio argumentima i politički razmontirao i uprkos tome je smogao snage da im se očinski obrati i pita ih šta to rade. Cilj je da bio da se izazovu incidente, smatra premijerka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:34