Danka Ilić / - FOTO: AMBERAALERT
04/04/2024 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Deseti dan potrage za malom Dankom: Nije na snimku iz Beča, nastavlja se istraga

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ušla je u deseti dan.

Višednevna misterija da li je na snimku koji je sačinio Srbin u Beču nestala djevojčica, razrešena je jutrošnjim saopštenjem austrijske policije u kom se navodi da se veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale djevojčice iz Bora može jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

U bečkim medijima pojavila se i izjava jedne od dvije žene sa tog snimka, koja tvrdi da djevojčica na njemu nije nestala Danka, već njena dvogodišnja ćerka.

Deveti dan potrage za malom Dankom: Crni kombi, patrola policije i marica stigli u Banjsko Polje

U Srbiji je i dalje u toku terenska potraga za djevojčicom. MUP je jutros saopštio da se ona intenzivno nastavlja. U srijedu se odvijala akcija na imanju porodice sa kojeg je Danka Ilić nestala, ali i parcele preko puta kuće. Policija je i u utorak pretraživala kuće i stanove u Banjskom Polju. Istraga je proširena na cijelu teritoriju Srbije. Majorka policije Bojana Otović-Pjanović kazala je da su svi koji su se u trenutku nestanka Danke nalazili u blizini ili na samom mjestu događaja osumnjičeni.

Njemački "Bild" objavio tekst o potrazi za malom Dankom: "Cijela Evropa traži djevojčicu sa cuclom"

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na lijevom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:29