Александар Вучић / - EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
26/07/2023 u 21:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ispunio želju porodice: Vučić dao ime bebi sa Kosova

Majka Tamara Janković iz sela Berivojce u Kosovskoj Kamenici na svijet je donijela zdravog dječaka i ona i beba se osjećaju odlično

U srpskom porodilištu u selu Pasjane u Kosovskom Pomoravlju juče je rođena hiljadita beba od početka rada ove akušerske klinike, koju je 2015. godine otvorio predjsednik Aleksandar Vučić Srbije, saznaju "Novosti".

Majka Tamara Janković iz sela Berivojce u Kosovskoj Kamenici na svijet je donijela zdravog dječaka i ona i beba se osjećaju odlično.

Porodica Janković izrazila je želju da prinovi ime da lično predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iz zahvalnosti za njegovo zalaganje za otvaranje ovog porodilišta, ali i za sveukupnu pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Vučić je uputio srdačne čestitke majci Tamari i ocu Nikoli na rođenju sina koji će u dogovoru s porodicom ponijeti ime Lazar, saznaju Novosti.

Predsjednik srećnoj porodici šalje i poklone kao podršku za bebine prve dane, a čim se za to steknu uslovi izrazio je želju da primi porodicu Janković i upozna malenog Lazara.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 15:41