Aleksandar Vučić / - FOTO: FACEBOOK
03/03/2024 u 19:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lista SNS-a za nove beogradske izbore da nosi Vučićevo ime

Vučić smatra i da opozicija "zna da je lagala" kada je tvrdila da su decembarski izbori "pokradeni"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je danas Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da lista za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime, javljaju regionalni mediji.

- Ja, ukoliko vi budete htjeli, spreman sam da vam pomognem. Ukoliko niste zainteresovani, hvala vam na podršci do sada - rekao je Vučić obraćajući se naprednjacima na sastanku beogradskog odbora SNS u voždovačkom centru Šumice.

On je optužio opoziciju da ne smije svoje predvodnike, odnosno kako je naveo - predsjednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da stave na čelo liste uz ocjenu da "pokušavaju da sakriju one koji ih predvode".

- Ako već ne smijete Đilasa da stavite, hajde hrabro postavite na čelo liste Rota, Šidera, Šenaha. To je vaša lista za Beograd. Na to možete da dodate koga god hoćete - i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobijedimo zajedno, zato što narod hoće one koji će da se bore za Beograd, one koji će da se bore za ljude - ocijenio je Vučić.

Vučić smatra i da opozicija "zna da je lagala" kada je tvrdila da su decembarski izbori "pokradeni".

- Nisu u stanju ljudski ni da prihvatite poraz. Oni i danas znaju da su lagali. Vidite po tome što nema oduševljenja i euforije što su dobili nove izbore, zato što odlično znaju da niko nije ukrao nijedan glas, zato što im je savršeno jasno šta misle ljudi u Beogradu i Srbiji - naveo je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:31