Maksimović / -FOTO: DAMIR DERVIšAGIć
29/07/2022 u 07:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Starleti iz Srbije zabranjen ulazak u Crnu Goru, povezana sa Veljom Nevoljom

Baš sam potresena, idem da plačem. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli, kazala je Tijana Maksimović

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, proglašena je bezbjednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori, te joj je zabranjen ulazak u Crnu Goru. 

Srpski mediji pišu da državne službe Crne Gore sumnjaju da je starleta u bliskom odnosu sa jednom od vođa zemunskog klana Veljkom Belivukom, kojem se poslednjih mjeseci sudi za teška ubistva.

Srpski mediji pišu da su zbog dovođenja u vezu sa Veljom Nevoljom i njegovom kriminalnom grupom, crnogorske vlasti odredile da starleta nije poželjna u zemlji. 

image
Veljko Belivuk

Ovim povodom oglasila se i Maksimovićeva, pa je prokomentarisala navode da više ne može da ljetuje na Jadranu.

- Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli. Idem kući da plačem. Ove godine nisam ni planirala da idem u Crnu Goru jer uveliko gorim u novoj kolekciji kupaćih kostima u našoj lijepoj zemlji, gdje i te kako uživam- izjavila je starleta za pomenuti portal.

Starleta je takođe poručila da Crnogorcima ne želi da ostavlja pare.

Podsjetimo, Tijana Ajfon i Mimi Oro saslušane su početkom marta u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zbog poznanstva sa Belivukom i Markom Miljkovićem, kojima se sudi za niz teških krivičnih djela.

Na saslušanju, obje starlete tvrdile su da nisu upućene u poslove Belivuka i Miljkovića.

Tijana Ajfon nije jedina starleta kojoj je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Prije nje, Soraji Vučelić i Tamari Đurić takođe je zabranjeno da prelaze granicu sa susjednom zemljom.

Međutim, starleta se i pre ovog slučaja našla u centru skandala kada je uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama. Tada je protiv nje podignuta optužnica za prostituciju i podvođenje. Ona je tada, sa još tri djevojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko rijeke Drine u čamcu.

U velikoj akciji “Kristal” koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

Kako je Nova.rs pisala, na spisku uhapšenih je i nekoliko označenih pripadnika škaljarskog klana iz Crne Gore, za koje se sumnja da su bili njeni klijenti.

Pretpostavlja se da je starleta upravo preko njih uspijevala sebi da, između ostalog, obezbijedi učešće u brojnim rijaliti programima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:35