Tadić / - FOTO: VESNA LALIć/NOVA.RS
25/07/2022 u 20:27 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tadić zove na duel Vučića i Brnabićku: Radim nešto dobro čim izazivam kod vas negativu

Bivši predsjednik Srbije na TV duel pozvao i Dragana Đilasa i Aleksandra Vulina

Bivši predsjednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozvao je danas na TV duel predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić, ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i opozicionog političara Dragana Đilasa.

Tadić je pomenute političare pozvao na TV duel kako bi raspravili sve nedoumice umjesto, kako kaže, jednostranih reakcija za medije.

- Činjenica da su me u isto vrijeme napali Vučić, Brnabić, Vulin i Đilas ne govori samo o njihovom sinhronizovanom političkom delovanju, na šta sve vrijeme upozoravam, već to vidim i kao kompliment. Mora da nešto dobro radim, čim izazivam negativne reakcije takvih političkih aktera- rekao je Tadić.

Kako je kazao, za razliku od njih nema nikakav problem da na svaki napad odgovori argumentima.

- Nisu mi potrebni nikakvi sporazumi o nenapadanju i druga prenemaganja, koja su služila samo onima koji imaju za šta da budu napadnuti. Posebno je apsurdno što se na takve sporazume u opoziciji pozivaju tek kada dobiju odgovor na napad, koji upravo takvi prvi upute. Nemam nikakav problem da odgovorim na svaki napad i spreman sam uvijek na TV duel sa svima njima, a ne na ovakav način da se prepucavaju preko jednostranih izjava u medijima. Spreman sam prije svega zbog toga što smatram da samo konačno istina o političkom delovanju svih političkih aktera, uključujući i mene, može pokrenuti stvarne promjene u Srbiji. A od te promjene zavisi kvalitet života svih građana ove zemlje i očuvanje svih naših nacionalnih interesa- zaključio je Tadić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:34