Nakit vrijedan 500.000 eura / - FOTO: MUP RS
29/10/2023 u 09:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Teška krađa u Kragujevcu: Upao u kuću i ukrao nakit vrijedan 500.000 eura

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu

Muškarac iz Sombora uhapšen je u Kragujevcu, zbog sumnje da je provalio u kuću jednog Kragujevčanina i ukrao nakit vrijedan oko 500.000 eura.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala i Upravom za tehniku, intenzivnim operativnim radom rasvijetlili su seriju teških krađa i uhapsili D. R. (44) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična djela.

Sumnja se da je on, kako javlja N1, sinoć na području Kragujevca, provalio u kuću jednog Kragujevčanina, iz koje je ukrao veliku količinu zlatnog nakita, čija se vrijednost procjenjuje na oko 500.000 eura.

Policija je efikasnom i brzom akcijom pronašla osumnjičenog i ukradene predmete koji će biti vraćeni vlasniku.

Takođe, sumnja se da je D. R. u prethodnom periodu na teritoriji Kragujevca, kao i širom Srbije učinio više krivičnih djela teška krađa, tako što je obijao kuće iz kojih je ukrao novac i predmete od vrijednosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:56