Андрија Мандић и Милан Кнежевић (Фото: Лазар Ружић)
07/07/2021 u 16:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тужилаштво у Београду: Истражујемо тучу црногорских политичара

Секулић, бизнисмен и кум Душка Кнежевића тврди да му је син Андрије Мандића сломио нос након свађе и физичког контакта са Миланом Кнежевићем

Прво основно тужилаштво у Београду потврдило је за Nova.rs да је дошло до инцидента у београдском хотелу “Мажестик”, у коме је, према ријечима бизнисмена Дејана Секулића, дошло до физичког обрачуна у коме је Секулићу сломио нос син једног од лидера Демократског фронта Андрије Мандића. Тој тучи је претходила свађа и физички контакт Секулића и Милана Кнежевића, такође једног од лидера ДФ, пише Nova.rs.

У Тужилаштву за портал Nova.rs наводе да су наложили полицији да достави комплетан извјештај о свему и са подацима свих учесника, као и описом радњи које су предузели.

-Тражили смо љекарске листе, видео запис, а ако постоји, и списак са подацима очевидаца, односно свједока, ако их је било. Након тога одлучићемо да ли има кривичног дјела или прекршаја и против кога- кажу у Тужилаштву.

Nova S pодсjећа, Секулић, бизнисмен и кум Душка Кнежевића тврди да му је син Андрије Мандића сломио нос након свађе и физичког контакта са Миланом Кнежевићем.

Секулић је оптужио Мандићевог сина Илију да га је ударио шаком и додао да је свему претходила жустра полемика са Кнежевићем у току које су у једном тренутку након физичког контакта и завршили на поду београдског хотела “Мажестик”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:26