/ - FOTO YOUTUBE: STUDIO HITEX
31/08/2023 u 12:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Tužilaštvo stigao zahtjev za saslušanje Vučića

Slučaj ubijenih mladića u pećkom kafiću "Panda" 1998. godine

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo je listu "Danas" da je primilo zahtjev za saslušanje Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, o slučaju ubijenih mladića u pećkom kafiću "Panda" 1998. godine, ali da će o odluci, kada bude donesena, prvo biti obavješteni punomoćnik oštećenih i oštećeni.

- O zahtjevu koji je u ime roditelja ubijenih mladića 10. avgusta podneo advokat Ivan Ninić, Tužilaštvo će odlučivati, ali će o odluci biti najpre obaviješteni punomoćnik oštećenih i oštećeni- navodi se u odgovoru.

Ninić je za list "Danas" objasnio da su porodice više puta samostalno podnosile zahtjev da se Vučić sasluša kao svjedok, ali do sada nisu dobili nikakav odgovor iz Tužilaštva, prenosi Nova. 

Roditelji šest ubijenih mladića, odnosno trojice koji su ranjeni, zatražili su svjedočenje Vučića zbog njegovih izjava iz 2013. godine kada je bio šef Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti "tvrdeći da taj zločin nisu počinili Albanci i da gotovo zna šta se dogodilo te kobne noći u kafiću".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:55