/ - FOTO: FACEBOOK
23/10/2022 u 17:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesić se zahvalio Vučiću i Brnabićki: Za mene je mjesto ministra obaveza

Ono što budem radio biće kontinuitet sa mojim prethodnicima i sprovođenje iste politike, a to je politika Aleksandra Vučića, napisao je Vesić

Bivši zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić smijeniće Tomislava Momirovića na čelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Vesić je zahvalio mandatarki Ani Brnabić i predsjedniku SNS- a i Srbije Aleksandru Vučiću na povjerenju koje su mu ukazali.

Svoje zahvalnice završio je rečenicom po kojoj je postao poznat - "i to je tako".

- Zahvaljujem se Vučiću i mandatarki Brnabić, kao i članovima Predsjedništva i Glavnog odbora na povjerenju koje su mi ukazali predlogom da u narednoj Vladi Srbije budem ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture. Predlog doživljavam kao priznanje za moj dosadašnji rad i kao obavezu da radim još više u interesu Srbije kao i u skladu sa programom naše stranke -  naveo je Vesić.

On je dodao je za za njega obavljanje javne funkcije čast i obaveza, a ne privilegija.

Vesić je zahvalio i Momiroviću i njegovim prethodnicima na svemu što su uradili u resoru građevine.

- Ono što budem radio biće kontinuitet sa mojim prethodnicima i sprovođenje iste politike, a to je politika Aleksandra Vučića- napisao je Vesić.

Vučić je, podsjetimo, danas posle sjednice Predsjedništva SNS-a objavio ko su kandidati za ministre u novoj vladi Srbije.

Među predloženim imenima nema nekih istaknutih imena, koji su bili članovi više vlada, a budući ministar odbrane i potpredsjednik Vlade Miloš Vučević rekao je da to ne znači da su te osobe kažnjene.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:40