/ - FOTO YOUTUBE
21/08/2023 u 13:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: I u nedelji za nama borili smo se za napredak Srbije

Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sjećanja na istoriju Srba, naveo je on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je i nedelju za nama obilježila borba za napredak Srbije i bolji život građana, dodajući da će se i u danima koji predstoje nastaviti rad, gradnja i borba za bolju budućnost.

On je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" postavio video koji sumira njegove aktivnosti protekle nedelje i naveo da se borba za napredak Srbije i bolji život građana ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom djeci i njihovim majkama, u razgovorima koje je vodio sa njemačkim i turskim partnerima.

Dodaje da se ogleda i u velikim planovima koji se prave sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u njegovim kontaktima sa predsjednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka, prenosi Kosovonline.

"Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sjećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svjetskog prventsva u atletici. I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu djecu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo. Oni koji pobjeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvijek boriti da pobjedi Srbija", poručio je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 04:06