aleksandar vučić instagram video / - ALEKSANDAR VUčIć INSTAGRAM VIDEO
01/11/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Vjerujem da ćemo sjutra predati izbornu listu

On je naveo kako vjeruje da će građani kod glasanja gledati u budućnost i prepoznati rezultate

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom davanja podrške potpisom za izbornu listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne smije da stane", kako vjeruje da će "već koliko sjutra prva lista biti predata", prenose mediji.

„Ja vjerujem da ćemo skupiti 40-50 000 potpisa, možda i više, za jedno ovakvo veče, hvala ljudima na strpljenju (dok čekaju da potpišu) oni su naša snaga“, rekao je Vučić, na Savskom vijencu, sa kojim je bila i premijerka Ana Brnabić.

On je naveo kako vjeruje da će građani kod glasanja gledati u budućnost i prepoznati rezultate, jer je Srbija, sa ovom vlašću „prešla značajan dio puta i važno je da nastavimo još snažnije“, prenosi N1.

Na ocijenu iz proevropske opozicije da će Srpska napredna stranka na izbore ići na Srpskom radikalnom strankom u Beogradu i lokalu jer se on boji gubitka vlasti, Vučić je rekao da su to „trikovi“ (opozicije) i da su „već govorili 50 puta da je spakovao kofere da beži iz zemlje“.

„Kažu da je to problem a nije im problem kad unaprijed kažu da će sa ljotićevcima da formiraju vladu Srbije. A mi lijepo kažemo – sa radikalima nećemo da formiramo vladu jer imamo značajne razlike u našim programima. Mi mislimo da Srbija mora da čuva svoj evropski put jednako kao svoje tradicionalne odnose sa Rusijom, Kinom“, rekao je Vučić.

Kako je dodao, „to je licemjerje da vam oni nešto kažu na lokalnom nivou“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:18