/ - FOTO: PRINTSCREEN
23/06/2023 u 16:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Royal Caribbean prvi put uplovljava u Bar

TO Bar će tom prilikom upriličiti svečani doček ispred broda

Brod Explorer Of The Seas, kompanije Royal Caribbean, uploviće u ponedjeljak u 13 sati prvi put u luku Bar, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Bar.

- Brod je kapaciteta preko tri hiljade putnika i u Crnu Goru dolazi u saradnji sa firmama Adratic DMC iz Dubrovnika i Boka Waves iz Tivta - navodi se u saopštenju.

TO Bar će tom prilikom upriličiti svečani doček ispred broda, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda i nastupe KUD-a Rumija i mažoretki iz plesnog kluba Habanera.

Na šetalištu kralja Nikole, u blizini "Nultog kilometra", biće postavljeni info štandovi na kojima će se dijeliti propagadno-turistički materijal i gdje će turisti dobiti informacije o destinaciji.

Svoju ponudu će, takođe, predstaviti članovi Klastera turizma i kreativne industrije Bar.

Direktor kompanije Boka Ways, Tripo Božinović, kazao je da će za putnike biti organizovani izleti za Skadarsko jezero, Stari Bar, Kotor i Cetinje i na taj način turisti sa kruzera će imati priliku da uživaju u ljepotama naše zemlje, kulturno-istorijskim spomenicima i gastronomskoj ponudi.

Direktor TO Bar, Danilo Orlandić, rekao je da se dolaskom svjetski prepoznate kompanije Royal Caribbean nastavlja trend dolazaka novih kompanija i potvrđuje se da se Bar sve bolje pozicionira kao destinacija za kružna putovanja.

- Radujemo se prvom dolasku i nadamo da će brodovi kompanije Royal Caribbean nastaviti da dolaze u Bar - naveo je Orlandić.

U ovoj godini je planirano uplovljavanje preko 20 kruzera u barsku luku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BAR TO BARKRUZERI
27. april 2024 16:42