Dritan Abazović / - FOTO: VLADA
01/04/2023 u 07:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović čestitao dan Opštine: Siguran sam u dalji progres Ulcinja

Izgradnja mosta preko rijeke Bojane u saradnji sa Vladom Republike Albanije biće kapitalni doprinos unapređenju turističke ponude, jer Ulcinj ima sve predispozicije da bude centar održivog turizma, kazao je Abazović

Raduje što smo udruženim snagama preduzeli aktivnosti kako bi sačuvali strateški važne opštinske i državne resurse, kao što su Solana, Valdanos i Ada, ali i iznikli iz pepela nekadašnje simbole grada, hoteli Jadran, Galeb i Mediteran. Time smo, vjerujem, pokazali da su Crna Gora i Ulcinj na pravom putu kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitajući Dan opštine Ulcinj.

Abazović je dodao da će izgradnja mosta preko rijeke Bojane u saradnji sa Vladom Republike Albanije biti kapitalni doprinos unapređenju turističke ponude, jer je Ulcinj kako navodi neizmjernih prirodnih ljepota i ima sve predispozicije da bude centar održivog, cjelogodišnjeg turizma, naročito sa daljom valorizacijom Velike plaže.

- Vlada na čijem je čelu će ostati kredibilan partner i na planu realizacije značajnih infrastrukturnih projekata kojima će se unaprijediti vodosnabdijevanje, omogućiti prečišćavanje otpadnih voda, te proširiti kapaciteti sistema zdravstvene zaštite, za dobrobit stanovnika Ulcinja - saopšteno je iz Abazovićevog kabineta.

Siguran u dalji progres Ulcinja, koristim priliku da vam još jednom najsrdačnije čestitam Dan opštine, kazao je premijer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:16