Luki Vučkoviću predsjednik jakov Milatović uručuje medalju za hrabrost / - Kabinet predsjednika Crne Gore
17/12/2023 u 13:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva čestitala Luki Vučkoviću na Medalji za hrabrost

Poznati sportski i humanitarni radnik dobio je Novembarsku nagradu Budve

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva čestitala je Budvaninu Luki Vučkoviću Medalju za hrabrost i Novembarsku nagrade grada Budve za dugogodišnji humanitarni rad i hrabrost u spašavanju ljudskih života.

- Luka je svojim djelima na najljepši način više puta pokazao kako se voli svoj grad, pokazao je u vremenu jedne opšte društvene otuđenosti veliku empatiju prema svima kojima je potrebna pomoć i podrška - navodi se u saopštenju DPS Budva.

Ističe se da je Vučković kroz organizaciju više humanitarnih plivačkih turnira slao poruke mladima o važnosti bavljenja sportom, o zdravim stilovima života i o potrebi da stalno mislimo jedni na druge, da budemo upućeni jedni na druge i da budemo podrška jedni drugima.

- Želimo ti da nastaviš da koračaš stazama humanizma i neutrunjene ljudskosti uz snažne poruke kojima vraćaš vjeru da još postoje dobri i plemeniti ljudi! Uvjereni smo da ćeš i u godinama koje su pred nama uvijek postavljati visoke cijljeve i davati nesebičan doprinos da gradimo bolje društvo, društvo solidarnosti i pravih, istinskih vrijednosti - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:15