/ - FOTO: GOV.ME
06/01/2024 u 20:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj: Nadležni da ispitaju maltretiranje albanskih državljana

Crna Gora nažalost ima loše iskustvo jednog sličnog incidenta koji se dogodio početkom prošle godine, ali na svu sreću i mnogo dužu, viševjekovnu tradiciju dobrosusjedstva, otvorenosti, srdačnosti i čojstva, naveo je Dukaj

Pozivam nadležne organe da hitno ispituju sve okolnosti incidenta u kojem je, prema objavama na društvenim mrežama, osam osoba u uniformama u Herceg Novom maltretiralo tri državljanina Albanije, da preduzmu mjere iz svoje nadležnosti i da o svim relevantnim detaljima što prije obavijeste javnost - poručio je ministar javne uprave i politički direktor Albanske alternative Maraš Dukaj.

DUA: Albanske državljane maltretirale osobe u vojnim uniformama

- Crna Gora nažalost ima loše iskustvo jednog sličnog incidenta koji se dogodio početkom prošle godine, ali na svu sreću i mnogo dužu, viševjekovnu tradiciju dobrosusjedstva, otvorenosti, srdačnosti i čojstva. Krivična djela ne čine ni narodi ni institucije nego pojedinci koji imaju ime i prezime. Zato je nužno vinovnike hitno identifikovati kako ne bi bilo ni pomisli o bilo kakvoj kolektivnoj krivici, a pogotovo ne politici- naveo je Dukaj.

Ovo je, kako kaže, suština onoga što je prenio popodne zvaničnicima Albanije koji su ga zvali interesujući se za ovaj nemili događaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:53