Ibrahimović u Podgorici na zajedničkom iftaru / - FOTO: BOšNJAčKA STRANKA
16/03/2024 u 12:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović u Podgorici na zajedničkom iftaru okupio veliki broj bošnjačkih lidera iz cijelog regiona

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović priredio je u Podgorici iftar za političke lidere i predstavnike Bošnjaka iz cijelog regiona.

- Iftaru su prisustvovali ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i predsjednik političke partije Narod i pravda Elmedin Dino Konaković, predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Skupštine Srbije Usame Zukorlić, gradonačelnik Novog Pazara i šef delegacije Socijaldemokratske partije Srbije Nihad Biševac, Vahidin Melajac, predsjednik Gradskog odbora SDP Novi Pazar, delegacija SDA Sandžaka na čelu sa Salihom Hotom, predsjednik Bošnjačkog demokratskog saveza Makedonije Munir Kolašinac, predsjednik Bošnjačke stranke Kosova i potpredsjednik Opštine Peć Mirzet Džogović sa članovima svojih delegacija - saopšteno je iz BS-a.

Iftaru su prisustvovali, pored rukovodstva Bošnjačke stranke i predsjednika Opštine Rožaje i Gusinje, te SO Rožaje i SO Bijelo Polje, akademik Šerbo Rastoder i advokatica Azra Jasavić.

Ibrahimović se zahvalio gostima na prisustvu iftaru, napominjući da je mjesec Ramazan prilika da se jača jedinstvo među ljudima te da Bošnjaci, kao narod koji živi i politički je aktivan u skoro svim državama regiona, može biti most za jačanje saradnje medju tim državama.

- Takođe je istakao da je interes Bošnjaka, ali i svih građana regiona, da sve države regije u što kraćem roku postanu članice EU u okviru koje bi bolje i jednostavnije sarađivali kao i da je važno istaći da sve političke partije Bošnjaka u državama regije podržavaju euroatlanske i evropske integracije - zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:02