Vladimir Joković / - VLADA
11/03/2024 u 13:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: Da Ramazan uvjeri ljude da poštuju vjerske, nacionalne i političke razlike

Vladimir Joković u svoje i ime SNP-a uputio efendiji Rifatu Fejziću, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori i vjernicima islamske vjeroispovijesti, čestitke povodom početka Ramazanskog posta.

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam početak ramazanskog mjeseca, sa željom da ga provedu u miru, zdravlju, radosti, slozi i ljubavi, navodi se u čestitki ministra poljoprivrede Vladimira Jokovića. 

- Svaki vjerski praznik podsjeća nas koliko je važno odoljeti iskušenjima i u miru, razumijevanju i poštovanju, dijeliti život sa svojim komšijama i bližnjima, ma koje vjere i nacije bili. Neka Ramazan probudi u ljudima uvjerenje da samo zajedničkim naporima možemo učiniti sve da se u Crnoj Gori poštuju vjerske, nacionalne, političke i kulturne različitosti - naveo je on.

Obaveza svih nas, građana Crne Gore, je da i u budućnosti njegujemo toleranciju i solidarnost, kako bi generacije koje dolaze naučile da žive u slozi i različitostima koje predstavljaju bogatstvo svakog građanskog društva, zaključio je Joković..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:01