Marko Kovač / - RADE KOPRIVICA
09/07/2022 u 08:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kovač: Duh Kurban-bajrama podsjeća nas na temeljne vrijednosti čovječanstva

Islamska zajednica i vjernici/ce islamske vjeroispovijesti sastavni su dio svih uspjeha, i planova za budućnost naše zajedničke Crne Gore, navodi u čestitki ministar pravde

Povodom velikog vjerskog praznika koji svetkuju pripadnice i pripadnici islamske vjeroispovijesti, čestitku je vjernicima i reisu ef. Rifatu Fejziću uputio ministar pravde Marko Kovač.

Onima koji slave, Bajram šerif mubarek olsun!

- Duh Kurban-bajrama, koji simbolizuje radost i porodični sklad, iznova nas podsjeća na temeljne vrijednosti čovječanstva i nosi simboliku oproštaja i velikodušnosti koja je preduslov za mir i opšte blagostanje.   

Islamska zajednica i vjernici/ce islamske vjeroispovijesti sastavni su dio svih uspjeha, i planova za budućnost naše zajedničke Crne Gore. Uz najbolje želje da praznik provedete u zdravlju, miru, blagostanju i porodičnoj sreći, u ime Vlade i svoje lično, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicima/ama islamske vjeroispovijesti, upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog vjerskog praznika Kurban-bajrama - navodi Kovač u čestitki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:19