/ - FOTO: DAN PORTAL
23/01/2023 u 12:12 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministarstvo finansija: Novinari kao tragaoci za istinom bitni za društvo

U uvjerenju da ćete slobodno i etički nastaviti da čuvate ugled, vijek i po duge tradicije Vaše profesije, još jednom Vam upućujemo čestitke za doprinos koji dajete crnogorskom društvu, navodi se u saopštenju

Ministarstvo finansija čestitalo je Dan novinara Crne Gore.

- Čestitamo  Vam dan novinara, odgovorne i veoma važne djelatnosti za svako civilizovano i napretku orijentisano društvo, čiji značaj, a i težina dodatno dobija na važnosti usred složenih društvenih prilika. Novinari kao tragaoci za istinom, pravdom, kontrolori i utemeljeni  i nezavisni kritičari veoma su bitan činilac modernog i demokratskog društva.

Ministartsvo finansija se zahvaljuje predstavnicima svih elektronskih i štampanih redakcija na intenzivnoj i profesionalnoj saradnji,  odgovornom i stručnom izvještavanju na sve ekonomske i finansijske teme, što je doprinijelo istinitom i pravovremenom informisanju šire javnosti o pitanjima od zajedničkog društvenog značaja, podizanju svijesti i podsticanju aktivnijeg  učešća društva kao cjeline.

U uvjerenju da ćete slobodno i etički  nastaviti da čuvate ugled, vijek i po duge tradicije Vaše profesije, još jednom Vam upućujemo čestitke za doprinos koji dajete crnogorskom društvu- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:06