Nastavljena instalacija računarske opreme / - FOTO: MPNI
13/02/2024 u 13:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nastavljena instalacija računarske opreme u podgoričkim osnovnim školama

Podgoričkoj osnovnoj školi „Milorad Musa Burzan“ instaliraće se 32 računara, dva televizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača u računarskoj učionici, dok će kabineti dobiti 21 računar, isto toliko televizora i 8 laptopova

U podgoričkim osnovnim školama je nastavljena instalacija računarske opreme, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

- Timovi IT sektora, inastaliraju opremu u računarskim učionicama JU OŠ „Branko Božović“ i to 32 računara, dva televizora 65 inča i dvamultifunkcionalna štampača, dok će se kabineti opremiti sa 16 računara, 16 televizora 65 inča i šest laptopova - navodi se u saopštenju.

image

Nastavljena instalacija računarske opreme

- FOTO: MPNI

Podgoričkoj osnovnoj školi „Milorad Musa Burzan“ instaliraće se 32 računara, dva televizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača u računarskoj učionici, dok će kabineti dobiti 21 računar, isto toliko televizora i 8 laptopova.

- Računarske učionice u JU OŠ „Vuk Karadžić“ biće opremljene sa 32 računara,dva televizora i dva multifunkcionalna štampača a kabineti sa 15 računara, isto toliko televizora i šest laptopova - dodaju iz ministarstva.

U JU Osnovna škola „Božidar Vuković Podgoričanin“ će se u računarskim učionicama instalirati 32 računara, dva televizora i dva multifunkcionalna štampača, dok će se u kabinetima naći 16 računara, isto toliko televizora i 6 laptopova.

- Jedna od najmlađih škola u Crnoj Gori, podgorička JU OŠ „Novka Ubović“ za računarsku učionicu dobiće 16 računara,televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač, dok će se u kabinetima instalirati 11 računara, isto toliko televizora i šest laptopova - kazali su iz MPNI.

U JU Osnovna škola „Savo Pejanović“ će se u računarskoj učionici instalirati 16 računara, televizor TV 65 inča, multifunkcionalni štampač a u kabnetima 17 računara, isto toliko televizora i četiri laptopa.

- Učenici u Kučima, u JU OŠ „Đoko Prelević“ na Ublima, dobiće 4 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač za računarsku učionicu dok će pet računara, pet televizora i laptop, biri raspoređeni po kabinetima - zaključuju iz MPNI.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:02