Portal Dan poklanja ulaznice za festival gejminga i nauke / - KOLAž DANA
06/09/2022 u 09:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počinje prvi eFest - festival gejminga i nauke: PORTAL DAN VAM OTVARA VRATA FESTIVALA

Portal Dan, zajedno sa organizatorom, omogućiće svojim čitaocima da dođu do ulaznica. U okviru eFesta biće održano Evropsko prvenstvo u e-fudbalu uz podršku Internacionalne gejming federacije

Podgorica će od 7. do 9. septembra biti domaćin najvećeg Sci-Tech & Gaming događaja u Crnoj Gori – prvog internacionalnog festivala nauke, tehnologije, gejminga i muzičkog programa pod nazivom eFest. Festival ima za cilj da okupi ljubitelje kako nauke i tehnologije tako i gejminga, domaću akademsku zajednicu, inovatore i naučne radnike.

Portal Dan, zajedno sa organizatorom, omogućiće svojim čitaocima da dođu do ulaznica.

Naime, potrebno je da zapratite našu Facebook stranicu i naš youtube kanal, odradite screenshot kao dokaz učestvovanja u nagradnoj igri i pošaljete na našu mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Naš portal podijeliće pet paketa sa po dvije ulaznice prvim čitaocima koji pošalju potrebne uslove na naš mail. Dobitnici nagrada svoje ulaznice moći će da podignu na ulazu u Bemaks arenu.

U okviru festivala biće održano i Evropsko prvenstvo u e-footballu, jednoj od najpopularnijih simulacija sporta današnjice, u organizaciji Saveza elektronskih sportova (SESCG) i partnera. Prvo zvanično internacionalno gejming takmičenje ikada organizovano u Crnoj Gori okupiće u SC Morača – Bemax arena najmanje 30 zemalja koliko je do sada potvrdilo učešće a najavljene su ekipe iz čak 26 zemalja. Pet najbojih ekipa plasiraće se na Svjetsko prvenstvo na Baliju. Biće organizovano i 16 mini fiveg turnira sa nagradnim fondom od pet hiljada eura.

Sadržaj festivala je smješten u tri dana raznovrsnog programa. Pored takmičarskog gejming dijela programa, eFest posjeduje i izložbeno-interaktivni karakter u sklopu kojeg posjetioci mogu da vide i isprobaju najnovija tehnološka dostignuća.

Tokom tri dana, od 16 časova u Bemax areni, kao i prostoru oko nje, posjetioci će moći da uživaju u simulator, VR, PC, mobilnim zonama, te RedBull chillout zoni, IT sajmu i tehnološkim dostignućima ali i zabavno-muzičkom programu “Fešta”, gdje će prisutne zabavljati popularni domaći i inostrani DJ-evi u posebno osmišljenom futurističkom ambijentu.

Svi zainteresovani za turnire mogu se prijaviti putem linka koji je distupan na sajtu festivala https://efest.me/

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:07