Danilo Šaranović / - DAN
06/12/2023 u 12:19 h
Andrijana Dabanović
Mićko Vujisić
Andrijana Dabanović<br/>Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Šaranović: Vršnjačko nasilje širi društveni problem

Jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova biće borba protiv govora mržnje, naročito na društvenim mrežama

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je za vrnjačko nasilje širi društveni problem za čije rješavanje potrebna intersektorska saradnja. On je to rekao na proslavi Dana Osnovne škole "Oktoih", koju je pohađao.

Šaranović je istakao da je sudeći po priredbi učenika škole budućnost Crne gore bezbjedna.

- Kad to kažem ne mislim na bezbjednost, nego na budućnosti, koja jeste bezbjedna imajući u vidu djecu koja su nas danas ostavila bez teksta svojim ponašenjam, sigurnošču u onome što rade, znanjem i manirom koja je na nas ostavila utisak da naša zemlja ima budućnost - kazao je ministar za Portal Dan.  

On je rekao da je dužnost svih koji su na javnim funkcijama da zaštite budućnost zemlje, odnosno mlade generacije, ali i sve građane Crne Gore.

Govoreći o nasilju među mladima Šaranović je kazao da je vrnjačko nasilje širi društveni problem, "za čije rješavanje je potrebno intersektorska saradnja više djelova državnog aparata".

- Jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova biće borba protiv govora mržnje, naročito na društvenim mrežama. Ta pojava ima šire društvene implikacije i to je zaista nešto što je u aktuelnom trenutku izazov i nešto sa čime se čime se nosimo u punom nivou - kazao je Šaranović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. februar 2024 09:00