Club Plus aplikacija / -DOMAćA TRGOVINA
16/11/2023 u 10:58 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uz CLUB PLUS aplikaciju kupujte određene artikle sa popustima i do 50%

CLub Plus Povlastice: 5% povrata za svaku kupovinu od 10 eura i više, kao i dodatne pogodnosti za penzionere!

Kupujući za 10 ili više eura, bilo da ste vlasnik Club Plus kartice ili aplikacije, ostvarujete čak 5% povrata novca za narednu kupovinu. Povrat novca možete iskoristiti kad vama odgovara - za umanjenje računa pri prvoj sljedećoj kupovini ili ga sačuvati i iskoristiti za neku narednu kupovinu.

Tokom cijele godine, nemate ograničenja u vezi sa tim kada ćete iskoristiti svoj povrat novca, ali imajte na umu da povrat novca treba iskoristiti do 31.12.2023. godine, kada se stanje poništava i pokreće novi obračunski period. Dakle, vi odlučujete kada je pravi trenutak za besplatnu kupovinu, jer matematika je jasna - ušteda uz CLUB PLUS je jednostavna i isplativa.

Ukoliko želite da ostvarite dodatne popuste i do 50%  na vašem nalogu u CLUB PLUS aplikaciji pratite na stranici AKCIJE koji proizvodi su sniženi. Da bi ostvarili ove popuste potrebno je na kasi, prije zaključivanja računa,  da otvorite CLUB PLUS aplikaciju skenirate vaš bar kod, a na stranici AKCIJE nađete proizvod i skenirate akcijski kupon.

Kao korisnik CLub Plus aplikacije u periodu od 15.11. do 17.11.2023. možete kupiti:

Odabrane PANTENE proizvode za kosu uz popust od 50%.

image

Club Plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

Tečni deterdženti Ariel Liquid 1.1l i Ariel Liquid 1.1l TOL Fresh na  popustu od 50%

image

Club Plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

Mandarine, paprika šilja crvena i sok Nektar breskva BIG Pack uz popust od 35%

image

Club Plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

Ovo nije sve! Za naše penzionere, CLUB PLUS Program Lojalnosti donosi dodatne pogodnosti. Prilikom kupovine, penzioneri ostvaruju 5% povrata na sljedeću kupovinu za svaki račun od 10 eura ili više, uz to  imaju i priliku da ostvare dodatnih 10% povrata na bilo koji račun dva dana u mjesecu (20. i 21 u mjesecu).

Za podršku prilikom instaliranja i korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se može pozvati  na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

CLUB PLUS, sa nama ste uvijek u plusu.

https://aromamarketi.me/program-lojalnosti/

Vaši AROMA, CONTO i CITY marketi!

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:01